Woning zoeken

Regio Emmen heeft een veelzijdig woningaanbod. Zo zijn er de unieke veendorpen met hun eigen voorzieningen, zoals Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Erica, Emmer-Compascuum en Nieuw-Weerdinge. En de idyllische oude zanddorpen zoals Westenesch, Noordbarge en Zuidbarge. Of de karakteristieke woonwijken Emmermeer en Bargeres. Is bereikbaarheid en recreatie belangrijk voor jou? Aan de zuidkant van de stad Emmen vind je de woonwijken Rietlanden, Parc Sandur en de Delftlanden.

Een woning kopen

Wil je een woning kopen? Laat je dan adviseren door een makelaar in uit de regio. De makelaar kan je alles vertellen over de verschillende dorpen en wijken in Emmen en helpen bij het vinden van een woning die bij past bij jouw woonwensen.

Woningcorporatie Domesta biedt ook koopwoningen aan. Bekijk hier het actuele woningaanbod.

Handige links

Woningcorporaties in de regio 

Een woning huren? 

Wil je een woning huren of kopen in Emmen? In Emmen zijn drie woningcorporaties die je kunnen helpen bij het vinden van een passende huurwoning.

Problemen met jouw huurwoning?
Huur je al een woning en ervaar je problemen waar je samen met de verhuurder niet uitkomt? Dan kun je contact opnemen met de Huurdersfederatie Zuidoost-Drenthe. De Huurdersfederatie is al vele jaren een onafhankelijke belangenbehartiger van huurders in deze regio. Ze informeren, adviseren en vertegenwoordigen jou als huurder, zonder dat ze daar een commercieel belang bij hebben.